010-84832637
当前位置:首页 > 作品展示 > 室内设计
Der Spiegel

 IF Group


 

Furniture,lighting and surfaces were custom designed for the staff restaurant at publishing house DER SPIEGEL. in Hamburg’s Harbor City. A total of 4,203 reflecting silver circular disks positioned at a slight angle to each other create the restaurant’s ceiling structure, reflect outside light into the room and make everyone aware of the fact that the building is surrounded by water. A perforated dot matrix adds detail to the surface and ensures acoustic efficiency. The pendant plastic lights, which can be dimmed, provide direct light for the tables and appear to be growing from the ceiling from large yellow bowls that zone the room and reflect the indirect light colorfully into the room. The tables are composed of a black powder coated steel frame,which appears to be growing from the floor in a gentle movement.The granite table top shows a pattern of laser embossed grooves.

Concept,design,3D-visualization,detailed planning,production support

Client: Robert Vogel GmbH, Hamburg,Germany

 


 

最新动态:
新华社解读雄安新规划:创新是发展的第一动力,打造高质量发展的“样板之城”。      04-24
京雄城际铁路开工 开通后北京到雄安仅用30分钟      03-01
重磅!雄安16个特色小镇公布,新区蓝图又一重磅消息传出···      01-15